Havayolu Reklamcılığı İle Hedefinize Ulaşın | Media LTD

Havayolu Reklamcılığı İle Hedefinize Ulaşın | Media LTD



Havayolu Reklamcılığı İle Hedefinize Ulaşın | Media LTD

Havayolu kullanım istatistiklerine bakıldığında, 2010 yılında 2,6 milyar yolcu hacmi öne çıkarken, 2020 yılında ise bu seviye 5 milyarın üzerine çıktı. Covid pandemisiyle gelen kısıtlamalar sektörü etkilese de, havayolu kullanım hacmi artmaya devam ediyor. Bu da havayolu reklamcılığını markalar için öne çıkarıyor.

Yurtdışında reklam vermek isteyen markalar için, havayolu reklam alanları ve sunduğu olanakları blogumuzda inceledik.

Havayolu dergileri

Uçak seyahatinde, yolculara doğrudan ulaşma şansı sunan birçok reklam alanı var. Bunların başında da havayolu dergileri geliyor. Birçok havacılık şirketi kendi dergisine sahip ve saatler süren yolculuklarda, havayolu dergileri erişim oranı yüksek içerikler barındırıyor. Havayolu dergileri, uçak yolculuğu yapan kitlenin demografisi göz önüne alındığında uluslararası hedef kitleye ulaşmak isteyen markalar için ideal.

Havayolu dergilerinin, yurtdışına reklam vermek isteyen markalar açısından temel avantajı yüksek bir okur sayısı olması. Hem yerel hem de küresel ölçekte etki yaratabilen reklam kampanyaları için önemli bir durak olan havayolu dergileri, uçak yolcularına ulaşmada önemli bir mecra. Kurumsal markaların yurt dışı reklam süreçlerinde rol alan Media Ltd olarak, havayolu dergileri konusunda tek noktadan, yüzlerce havayolu şirketinin dergilerine ulaşma fırsatı sunuyoruz. Markanızın ürün ve hizmetlerini, havayolu dergilerinde etkili reklamlarla hedef kitlenize ulaştırabilirsiniz.

Uçak ve havaalanı içi mecralar

Uçak yolculuğunda, reklam vermek isteyen markalar için önemli mecralar içinde uçak ve havaalanı içinde yer alan reklam alanları da yer alıyor. Uçak seyahati yapan ortalama bir yolcu için, havaalanında bekleme süresi minimum 1-2 saat arasında oluyor. Yüksek sosyo ekonomik grubun ağırlıkta olduğu havayolu yolcularına ulaşmak için, bu nedenle havalimanı içindeki alanlar ve uçak içi oldukça önemli. Yurt dışı reklamlarında kurumsal çözümler sunan bir marka olarak, uçak içi televizyon reklamları, uçuş esnasında dağıtılan hediyelikler ve diğer reklam modelleri ile markanızı bir adım öne çıkaracak fikirleri hayata geçiriyoruz.

Havaalanı bekleme salonu

Havaalanı bekleme salonları, uçak yolcularına ulaşmak için en etkili alanlar. Dünyanın birçok ülkesinden gelen yolculara, markanızın hizmetlerini duyurmak için bekleme salonu reklam alanlarını kullanabilirsiniz. Havayolu reklamları alanında deneyimli bir marka olarak, dünyanın en büyük havayolu şirketleri içinde yer alan Lufthansa, British Airways gibi birçok şirketin bekleme salonlarında reklamları hayata geçiriyoruz.

Sektörel reklam çözümleriyle siz de markanızı bir adım öne çıkarmak istiyorsanız, havayolu reklamları konusunda Media Ltd çözümleri ile tanışabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Açık Hava Reklamcılığı | Media LTD

Açık Hava Reklamcılığı | Media LTD

Günümüzde açık hava reklamcılığı markaların sıklıkla tercih ettiği bir tanıtım yoludur. Açık hava reklamları sayesinde firmalar ürünlerini daha çok kitleye ulaştırmayı hedeflemektedir. 

Whatsapp